Indian music and dance

kathakali.jpgtop_dancer.jpgtop_two_dancers.jpg

Bharata Natyam


Culuemborg
210_sadhana.jpg
Sadhana Gopalrai
Beusichemsedijk 23
4101 NV Culuemborg
Tel:06 - 2824 9929
Email: sadhana@sanstha-amrit.com
Web:www.sanstha-amrit.com

Sadhana Gopalrai genoot haar Indiase klassieke dansopleiding grotendeels bij haar Russische lerares en maakte dat vervolgens af bij haar guru in Sri Lanka waar ze gedurende vier jaar regelmatig privélessen volgde. Hier werd ze verder onderwezen in de Kalakshetra stijl. In januari 2007 heeft ze haar Arengetram gedaan.

In 1998 heeft Sadhana Gopalrai Sanstha Amrit opgericht, letterlijk vertaald: 'instituut voor nectar der onvergankelijkheid'. Onvergankelijkheid behelst een proces van eeuwige beweging; beweging waarin gezocht wordt naar evenwicht. Ze studeerde danstherapie om verdieping te zoeken binnen haarzelf hetgeen leidde tot meer rust en ontspanning. Vervolgens begon ze dit uit te dragen naar individuen en groepen die op een andere, creatieve, manier in contact willen komen met zichzelf.

Sadhana is werkzaam in het bedrijfsleven. Ze heeft bewegings-expressie gekoppeld aan de elementenleer. Mede op basis van haar jarenlange betrokkenheid als vakvrouw heeft ze een eigen visie en aanpak ontwikkeld en deze gekoppeld aan beweging in de vorm van workshops, speciaal voor het bedrijfsleven.
140_sadhana.jpg